New Figure dieet

Het New Figure dieet is een afslankmethode waarbij u op een verantwoorde wijze u overgewicht tegen kunt gaan. Het dieet is gebaseerd op het behouden van een gezond voedingspatroon, uithongeren is hier dus niet aan de orde. Het voedingspatroon wordt geleid door de speciale recepten van New Figure . Het dagelijkse hoeveelheid eten wordt aangevuld met voedingssupplementen die de spijsvertering stimuleert en spierafbraak voorkomt.

Dit dieet werkt met individuele begeleiding van deskundigen. Door middel van een intakegesprek met een gewichtsconsulent wordt voor u een persoonlijk van aanpak gemaakt; het Personal Foodplan. Omdat het plan voor elk individu samengesteld wordt, moet het voor iedereen goed vol te houden zijn en met behulp van een re-integratieperiode aan het eind van de behandelingen vermijdt u het bekende jojo-effect. Ook houdt het Personal Foodplan rekening met het gebruik van medicijnen en dergelijke, zodat het u een dieet volgt die echt bij u past.

Het Personal Foodplan werkt met het principe van het verminderen van suiker, vet en koolhydraten. Een suikervrij dieet is bedoeld om de insulinespiegel laag te houden. Als uw insulinespiegel hoog is, geeft dit u een hongergevoel, wat ten koste gaat van de vetreserves. Suikerhoudende groenten en fruit zijn dan ook verboden. Het vet gebruik kan verminderd worden door vlees en vis te grillen of bakken in een pan met antiaanbaklaag met een klein scheutje olijfolie of wat water in plaats van boter. Verder heeft New Figure eigen recepten samengesteld voor het dieet. Om een vermoeid gevoel en afbraak van het spierweefsel tegen te gaan, gebruikt u voedingssupplementen in samenwerking met het dieet. De voedingssupplement van New Figure Clinics bevateen geconcentreerde aminozuren, B-vitamines en mineralen. Met de supplementen voorkomt u tevens een humeurdaling of een hongergevoel.

U kunt dit dieet volgen in de daarvoor bedoelde New Figure Clinics met één op één behandelingen met een deskundige of via een online afslankprogramma thuis op de PC. Voor kleine gewichtscorrecties tot 5 kg kunt de Recoverykit gebruiken van New Figure, deze is speciaal gericht op het verliezen van kleine hoeveelheden. De New Figure Clinics zijn door het hele land te bezoeken.

Geplaatst in Dieet informatie Getagd met , ,